Amikor nőként szembesülünk egy betegség diagnózisával, számos kérdés merül fel bennünk. A válaszokra pedig könnyen rálelhetünk az alábbi könyvek valamelyikében!

Forrás: unsplash.com

 Női igazságok
Csiszár Miklós - Nora Igloi Syversen

„Miért?” - A mai nyugati társadalomban miért küzdenek a nők olyan egészségi problémákkal, mint menstruációs zavar, ösztrogén dominancia, mióma, endometriózis vagy inzulinrezisztencia, melyek a leromlott életminőség mellett meddőséggel is fenyegetnek? A könyv ezekre a kínzó miértekre ad érthető válaszokat a civilizáció górcső alá vételével és egyben nyújt segítséget azoknak, akik természetes megoldást keresnek egészségi problémáikra.

Meddőségből termékenység
Dr. Csomai Zita

Nem biztos, hogy a sokszor testileg, lelkileg és anyagilag is megterhelő lombikbébi program az egyetlen eredményre vezető út azok számára, akiknél késik a várva várt gyermekáldás. Erre a tézisre építi könyvét az író, melyben a fogamzóképességünket elősegítő, holisztikus szemléletű, természetes megoldásokat vonultat fel. A nagy egész részeként kezeli és tabudöntögető módon hívja fel a figyelmet a férfimeddőségre, az alapvizsgálatok elvégzésnek fontosságára és kínál lehetőségeket a férfi termékenység helyreállítására is.

Borítókép forrása: unsplash.com 
 
Neked ajánljuk

6 meglepő mód, ahogy az alkohol befolyásolja az egészségét

Az alkohol egészségre gyakorolt ​​hatásának egy része jól ismert, mások azonban meglepők lehetnek. Van hat kevésbé ismert hatás, amelyet az alkohol gyakorol a szervezetre.