A szülés után előfordulhat, hogy a szétnyílt hasizom nem áll vissza a normális helyzetébe. Ilyenkor segíthet a Love Your Belly torna.

A Love Your Belly torna azoknak az édesanyáknak való, akiknek a terhesség alatt szétnyílt a hasizmuk. Ennek következtében akár sérv is kialakulhat, de derék- és hátfájáshoz is vezethet. így ellenőrizheted, hogy a hasizmod szétnyílt-e: feküdj le egy kemény, szilárd felületre, például a padlóra, húzd fel a térdet úgy, hogy közben a talpad a földön marad, majd egyik kézzel a tarkó alatt végezz egy hasprést, vagyis a lapockádat emeld el a talajtól. A másik kézzel eközben fejts ki nyomást a hasra köldökmagasságban. Ha az ujjak besüllyednek a hasfalba, a két izom között rés van.

Ebből a videóból pedig megtudhatod, milyen gyakorlatokat érdemes végezni, ha ez a probléma téged is érint: 

 
Neked ajánljuk

A stressz a barátunk és az ellenségünk is lehet (x)

A túlélésünket szolgálja, nagyobb teljesítményre sarkallhat, de tönkre is tehet bennünket, ha túl sok van belőle. Létezik-e jó stressz, vagy mindenképpen káros? Hogyan küzdjünk meg azzal, ha túl sok a feszültség és kifáradunk a nyomasztó elvárások, szoros határidők és a hétköznapi bosszúságok miatt?