A legújabb kezelési trend alapja a hialuronsav pótlás, mely akár éveket is fiatalíthat az ember bőrszerkezetén.

Juve, vagyis fiatalság, amiről mindenki álmodik. Megőrizni bőrünk üdeségét, rugalmasságát, hidratáltságát. Nagyon fontos, hogy mit eszünk, hogyan táplálkozunk, mennyi folyadékot iszunk, sportolunk-e, dohányzunk-e és, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Ezeket szem előtt kell tartani, innen lehet csak kiindulni. Ha pedig mindent jól csinálunk, bizonyos kezelésekkel még jobban hozzásegíthetjük bőrünket az örök fiatal kinézethez.

juvederm_kezeles
Forrás: unsplash.com

A Juvederm egy kozmetikai kezelés, amelynél töltőanyagot visznek a bőrbe, az arc kontúrjainak helyreállítására és az öregedés jeleinek javítására. Az injektálható dermális töltőanyag alapja hialuronsav, amit az arcba, ajkakba vagy a száj köré fecskendeznek. Mindössze 15-45 perc a kezelés és már hazánkban is elérhető. Az eredmény látványos, akár azonnali, és a Juvederm termékcsaládnak köszönhetően akár évekig is tartós.

Juvederm családban több termék található, mindet arra fejlesztették, hogy eltüntessék az arcon az öregedés jeleit. A Juvederm termékcsalád minden terméke különböző kötést és hialuronsav koncentrációt tartalmaz, különböző területekre és mélységben alkalmazhatóak.

Mivel az ilyen hialuronsavas injektálások minimálisan invazív kezelések, oda kell figyelni, mit teszünk vagy nem teszünk előtte. Hogy a bőr ne szenvedjen sérüléseket, ne legyenek rajta apró véraláfutások, nem szabad a kezelést megelőző pár napban aszpirin vagy ibuprofén hatóanyagú gyógyszert bevenni, tilos az alkohol és dohányzás is. A kezelés napján jobb kerülni a sminkelést, a napozást és alkoholfogyasztást.

A bejuttatott hialuronsav önmagában is újra rendezi a petyhüdt bőr szerkezetét, illetve további kollagéntermelésre ösztönzi a sejteket. Ez a két anyag ugyanis a garancia a fiatal és üde arcbőrre, viszont a kor előrehaladtával ezek termelődése jelentősen lecsökken.

Forrás: https://www.healthline.com/health/juvederm
Borítókép forrása: unsplash.com
 
Neked ajánljuk

A stressz a barátunk és az ellenségünk is lehet (x)

A túlélésünket szolgálja, nagyobb teljesítményre sarkallhat, de tönkre is tehet bennünket, ha túl sok van belőle. Létezik-e jó stressz, vagy mindenképpen káros? Hogyan küzdjünk meg azzal, ha túl sok a feszültség és kifáradunk a nyomasztó elvárások, szoros határidők és a hétköznapi bosszúságok miatt?