Mik az előnyei, és kiknek ajánlott ez az egyre népszerűbb kezelés?

Ahogy idősödünk, úgy kerül egyre inkább előtérbe a ránctalanítás a szépségápolás terén. Egy idő után észrevehetjük, hogy a krémek és a tökéletes bőrápolási rutin sem elég, és ahhoz, hogy maximálisan rugalmas és feszes legyen az arcunk, esztétikai orvos segítségét is igénybe vehetjük. 
Ha fiatalon tökéletesen odafigyeltünk az arcápolásra, akkor is előfordulhat, hogy genetikánk miatt mégis jobban megereszkedik a bőrünk, ennek orvoslására pedig jó megoldás lehet a COG-szálak alkalmazása.
A COG-szálak olyan bioszálak, amelyeket az esztétikai szakorvos a bőr mélyebb rétegeibe fűzi be, így mélyről fejtik ki lifting, azaz feszesítő, arcemelő hatásukat. Megemelik a bőr szövetét, sőt, még a kollagén termelődését is elősegítik. Ezáltal a szálak hatása mellett még extra kollagénnel is dúsul az arcunk.

szálazás
Forrás: freepik.com


Gyorsan és látványosan megmutatkozik az eredmény, hegek és árulkodó jelek nélkül, azaz csak a feszességet és fiatalosságot látnak csak, akik nem tudják, hogy szálakat fűzettünk az arcunkba. Gyors a gyógyulási idő, így már a beavatkozás után néhány nappal szabadon élvezhetjük a feszesített arcunkat.
A fogazott bioszálak, amiket a kötőszövetes rétegbe helyeznek, sokkal erősebb hatűsúak, mint a vékonyabb szálak, bár épp emiatt a beavatkozás nem fájdalommentes. COG-szálak a keringést is fokozzák, folyamatos ragyogást adva az arcbőrnek. Akár évekig is eltarthat a hatása, általában 5 évig nincs is szükség az újraszálazásra.
Az arc mellett a nyakunkat is ránctalanná tehetjük a szálakkal, a nyak bőrén akár 7 évig is kitarthat a feszesség, mielőtt újraszálaztatnánk.
Ezt a lifting technikát az orcák, az áll, a szemöldök és a homloki rész emelésére is használhatjuk, veszélytelen és szép eredményeket produkál.

Borítókép forrása: freepik.com