Önnel is előfordult már, hogy a háziorvosa rendelési idején kívül, vagy épp hétvégén, esetleg pont ünnepnapokon lett volna szüksége orvosi ellátásra? Tanácstalanul állt, majd hosszasan keresgélt a neten, hogy hova vagy éppen kihez fordulhatna problémájával?

Ezekre a kérdésekre nyújt megoldást a T-DOC orvosiügyelet-keresője, amely hazánkban egyedülálló módon gyűjti össze az Önhöz legközelebb eső orvosi ügyeletes rendelőket. Ismerje meg a szolgáltatást, segítsen kialakítani az adatbázist!

Egyszerű és pontos keresés az ügyeletes rendelők és kórházak között

Nem csak felnőtt problémák, de gyermek S.O.S. helyzetek esetén is óriási segítség lehet a T-DOC orvosiügyelet-keresője, amely lehetővé teszi, hogy egy online térképen láthassuk a hozzánk legközelebb eső ügyeletes rendelőket és kórházakat. Az ügyeletkereső jelenleg Budapesten jeleníti meg a legtöbb találatot, de a rendszer folyamatosan bővül, amelyhez Ön is könnyedén hozzájárulhat, ha elküldi az Ön által ismert - és a listában még nem szereplő - ügyeletek adatait (cím, telefonszám stb.).

Mikor érdemes orvosi ügyelethez fordulni?

Az ügyeletes intézmények felkeresése akkor indokolt, ha olyan panaszok jelentkeznek, melyek ugyan erős fájdalommal és/vagy tartósan fennálló kellemetlen érzéssel társulnak, de nem áll fent közvetlenül vagy közvetetten életveszély. Ha ugyanis ilyesfajta vészhelyzettel állunk szemben, az Országos Mentőszolgálatot szükséges értesíteni a 104-es hívószámon. Az orvosi ügyeletet tehát inkább azokban az esetekben keressük fel, ahol a panaszok hirtelen fellépő jellegűek és megítélésünk szerint semmiképp sem veszélyeztetnek életet.

Milyen ügyeleti típust válasszak?

A T-DOC orvosiügyelet-kereső platformja nem csak az általános orvosi vagy baleseti ügyeleteket listázza Önnek, hanem olyan speciális ügyeleti típusokat is, mint például a fogászati ügyelet, nőgyógyászati ügyelet vagy éppen a gyermekorvosi ügyelet. Így Ön kimondottan olyan találatok közül válogathat, amelyet problémája a leginkább indokol.

Esetenként előfordulhat, hogy némelyik megjelenített cím már nem él vagy nem aktív, ezért mindig érdemes előzetesen akár telefonon begyűjteni az információkat a kinézett intézményről/ügyeletről. Továbbá, ha ilyen hibás adattal találkozunk, feltétlen jelezzük a mihamarabbi javítás érdekében az info@t-doc.hu e-mail címen.

Összegzés

A T-DOC ügyeletkeresője Magyarországon egyedülálló módon próbál meg segítséget nyújtani felhasználóinak, ha orvosi ügyeletre van szükség. Azért készült el ez a platform, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben érhessük el a szükséges információkat egy helyen akkor, amikor arra a leginkább szükségünk van. Tudja családja és saját maga egészségét biztonságban a T-DOC-kal!

 
Neked ajánljuk

Hogyan rontja el az esti rutin a baba alvását?

A PEACE alváscoaching harmadik lépése az esti rutinnal foglalkozik. Az esti rutin az a néhány dolog, amit a babával szoktatok csinálni lefekvés előtt, általában a vacsora és az altatás között. Praktikus okokból beletartozik a fürdetés, pelenkacsere, pizsamába bújás, és kortól, szokásoktól függően a fogmosás, az utolsó esti szoptatás, pólyázás.