Ha egy igazi könnyű, nyári fogásra vágytok a nagy melegben, próbáljátok ki az Európai Friss Csapat séfjének új kajszis receptjét!

Nagyon finom és egészséges! Az Európai Friss Csapat honlapján még több gyorsan elkészíthető, egyszerű receptet találtok, amelyek alapanyaga szintén friss hazai zöldség és gyümölcs! Kóstoljátok meg a szezon gyümölcseit, készítsétek el belőlük Bernáth József receptjeit, és éljétek át az ízek erejét!

7B8WCDTXFmT37yO5I7fzNw4pvaAthGAoufK6D1CT

Ha pedig szeretnétek még több érdekességet megtudni a zöldségekről és a gyümölcsökről, kövessétek az Európai Friss Csapat közösségimédia-felületeit és a honlapot!

 

Kevert saláta grillezett sárgabarackkal, mozzarellával

Hozzávalók 2-4 főre

Elkészítési idő: kb. 30 perc

Hozzávalók: 

  • 20 g fehér balzsamecet krém
  • 25 g olívaolaj
  • 1 g finom só
  • 80 g mini mozzarella
  • 30 g darabolt mandula
  • 120 g sárgabarack
  • 8 g olívaolaj
  • frissen őrölt bors ízlés szerint
  • 2 fej szívsaláta
  • 2 g Maldon só

… tovább a recepthez!

 
Neked ajánljuk

A stressz a barátunk és az ellenségünk is lehet (x)

A túlélésünket szolgálja, nagyobb teljesítményre sarkallhat, de tönkre is tehet bennünket, ha túl sok van belőle. Létezik-e jó stressz, vagy mindenképpen káros? Hogyan küzdjünk meg azzal, ha túl sok a feszültség és kifáradunk a nyomasztó elvárások, szoros határidők és a hétköznapi bosszúságok miatt?