Új technológia, amely forradalmasítja a kategóriát, és új értelmet ad a mindennapi fogmosásnak.

Magyarországon is elérhetővé vált az Oral-B legújabb fejlesztése, az Oral-B iO™ elektromos fogkefe. A készülék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít.

A P&G új szájápolási készüléke 6 évig tartó, fogászati szakemberek részvételével végzett kutatás eredménye, és 250 szabadalom teszi egyedülállóvá. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, sima érzést keltve fogmosás közben. A fogkefe a fogászati ​​eszközök által ihletett kerek Oral-B kefefejet használja, amely körbeöleli az egyes fogakat és a mikrorezgésekkel együtt alapos tisztítást eredményez.

A csúcstechnológiás készüléknek számos innovatív funkciója van, amelyek egyedülálló szájhigiénét és magas szintű fogmosási élményt nyújtanak. A mágneses technológia mellett az új iOTM 9 készülék mesteséges intelligenciájának köszönhetően szinte saját fogorvosként működik. Minden egyes fogmosást rögzít, 7 különféle fogmosási módot kínál,  interaktív kijelzője könnyedén navigál a személyre szabható funkciók között, intelligens nyomásérzékelője pedig figyelmeztet, ha túl erős vagy túl gyenge nyomást gyakorolunk a fogakra. Az új Oral-B applikáció pedig 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely felismeri a szájüreg minden területét, és jelentős segítséget nyújt a lehető legalaposabb fogmosáshoz.

Klinikai vizsgálatok során a kézi fogkefékkel összevetve az Oral-B iO™ alaposabb tisztítást végzett a fogakon és az ínyen, amely a megfelelő szájhigiéné fenntartása szempontjából kiemelkedő. Az Oral-B iO™ felhasználói azt tapasztalták, hogy a fogkefe hatszor több lepedéket távolított el az ínyszélen, ezért száz százalékkal egészségesebbé vált az íny egy hét alatt.

 
Neked ajánljuk

6 meglepő mód, ahogy az alkohol befolyásolja az egészségét

Az alkohol egészségre gyakorolt ​​hatásának egy része jól ismert, mások azonban meglepők lehetnek. Van hat kevésbé ismert hatás, amelyet az alkohol gyakorol a szervezetre.