A zöldségfogyasztás az egészséges életmód alapja, azonban az őszi-téli időszakban kihívást jelenthet a megfelelő mennyiségben és minőségben zöldséget vásárolni.

Erre kínálhat kiváló megoldást a Hamé új termékcsaládja, amely négy, ízvilágában elkülönülő, izgalmas zöldségpástétomot tartalmaz. Mostantól országszerte elérhető a boltokban a paradicsomos-oregánós, a csiperkés, a babos zöldségpástétom, illetve a vegyes zöldségtatár is.

A négy pástétom közös jellemzője, hogy teljesen tartósítószer-mentesek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és magas a növényi összetevők aránya. Mindemellett, a fűszerek és zöldségek változatosságát kihasználva, négy, ízélményben teljesen egyedi és meghatározó pástétom születtet meg a Hamé Hungaria kínálatában. A paradicsomos-oregánós krém egy intenzív, kirobbanó ízű termék, a napsugaras időjárást felidéző hangulatot rejti magában. A gombás változatban a csiperke karakteres, letisztult, őszinte íze dominál, míg a babos termék a könnyed, hívogató és izgalmakat ígérő karakterével csábít. A zöldségtatár a leginkább sokszínű, titokzatos és extravagáns ízvilágával. Legyen az egy könnyed, vacsora, a reggeli rohanás közben felkapott instant reggeli vagy egy baráti összejövetelen a mártogatós, ezek a zöldségkrémek minden helyzetben megállják a helyüket.

Miért lehet jó egy zöldségpástétom a gyermekednek?

De vajon milyen előnyökkel jár egy zöldségpástétom? A zöldségekben megtalálható a vitaminok és ásványi anyagok széles skálája (pl. C-vitamin, béta-karotin, B-vitaminok, kálium, magnézium), ami elősegíti az egészséges immunrendszer fenntartását. Az élelmi rostoknak köszönhetően a zöldségfélék segítenek a teltségérzet kialakításában és fenntartásában is. Számos betegség megelőzésében játszanak szerepet és nem pirulák, hanem ízletes ételek formájában. Mindegyik zöldség más-más vitaminban, illetve ásványi anyagban gazdagabb, ezért kézenfekvő a Hamé zöldségpástétomai közül választani, hiszen azok összetevőik sokasága következtében nagymértékben támogathatják az egészségtudatos étrendet.

Mindezen jótékony tulajdonságok mellett egy igazán sokoldalú és praktikus termékről beszélhetünk, hiszen elérhető áron ízletes és gyors megoldást kínál az egészségtudatos étrend támogatására. Legyen szó egy kirándulásról, a munkahelyen gyorsan elfogyasztott ebédről, a válogatós gyermekek uzsonnájába csempészett plusz titkos zöldségről vagy a hirtelen összedobott egészséges, zöldségalapú vacsoráról a Hamé megújult pástétomai mindenre megoldást kínálnak!

Sok kisgyermekes anyuka számol be nehézségekről, amikor a gyerekek zöldségfogyasztása esik szóba. A zöldségek megszerettetése során a játékosság, kreativitás sokat segíthet, ahogy a vicces tálalás, zöldségfigurák összerakása, de akár zöldségpástétommal is feldobható a reggeli vagy uzsonna.

Sok zöldségszerető, egészségtudatos, illetve vegetáriánus étrendet követő számára jelent mindennapos kihívást az ízletes, zamatos zöldségek beszerzése vagy az étkezések megtervezése, előkészítése. A Hamé pástétomokkal ez is megoldódik, hiszen mindig ugyanolyan kirobbanó ízélményt hoznak és tartósságuk miatt előre betárolhatók, így az utolsó pillanatban is lesz egy alternatíva a finom, zöldségalapú vacsorára.

Hova illeszthetők be a Veggie zöldségpástétomok?

Arra a kérdésre, hogy mikor és hol jönnek jól a Hamé Veggie pástétomok, a következő esetek képzelhetők el:

  • Átjönnek a haverok és nem tudod, hirtelen mit is nassoljatok? Csak kapj elő egy babos pástétomot, vágj fel pár zöldséget hasábokra, jöhet egy zacskó tortilla chips is és indulhat a mártogatás!
  • Vacsi van a láthatáron és gondban vagy, mi is legyen az előétel? A mi ajánlásunk egy vékony szelet roppanós pirított kovászolt kenyér megbolondítva a karakteres, letisztult csiperkekrémmel, esetleg egy kis friss zöldfűszerrel vagy sajtforgáccsal a tetején. Tuti hangulatba hoz!
  • Melyik gyerek nem szeret tunkolni? A paradicsomos és oregnánós ízesítésű Hamé egy pár zöldséghasábbal és grissinivel mártogatva biztosan elnyeri a kicsit tetszését is és még a zöldségbevitelüket is növelhetjük titokban!
  • Esetleg kirándulni indultok a hétvégén? Egy zöldségtatárt mindenképp dobjatok még be a táskába, hiszen sokszínű összetételéből eredően garantáltan mindenkinek ízlik majd, legyen szó a családról vagy a barátokról. És még csak szállítani és tálalni sem nehéz a praktikus csomagolásának köszönhetően.

Ezekből is látható, hogy akármilyen hangulatban is legyél vagy akárhova is igyekszel, biztosan találsz az adott alkalomhoz illő Hamé Veggie pástétomot!

 
Neked ajánljuk

6 meglepő mód, ahogy az alkohol befolyásolja az egészségét

Az alkohol egészségre gyakorolt ​​hatásának egy része jól ismert, mások azonban meglepők lehetnek. Van hat kevésbé ismert hatás, amelyet az alkohol gyakorol a szervezetre.