Sadie, a németjuhász nélkül gazdája jó eséllyel már nem is élne. A férfi agyvérzést kapott otthonában és csak a kutyusnak köszönheti, hogy gyorsan érkezett a segítség, így megúszta maradandó károsodás nélkül. 

Sadie egy hatéves németjuhász kutyus, de rövid kis élete során számos viszontagságot kellett átélnie. Eredeti gazdái költözés miatt lemondtak róla és a Ramapo-Bergen Állatmenhelynek adták. Itt találtak aztán egymásra Briannel és örök barátság szövődött köztük. 

Csalódott az emberekben

Sadie történetéről az állatmenhely számolt be a Facebook oldalán. Sadie nagyon nehezen illeszkedett be, eleinte nagyon barátságtalan volt mindenkivel, főleg a férfiakkal szemben. A menhely dolgozói már nem is hittek benne, hogy megtalálják számára az igazi családot, ám akkor érkezett hozzájuk Brian, aki valahogy azonnal egy hullámhosszra került a hányattatott sorsú kutyussal. A kapcsolatuk olyan jól haladt, hogy a férfi hamarosan örökbefogadta Sadie-t. 

kutya
Forrás: pixabay.com

Megmentette az életét

Egy nap Brian otthon rosszul lett, mint később kiderült, agyvérzést kapott. Csak ő és Sadie tartózkodtak otthon és Briannek esélye sem lett volna a túlélésre, ha Sadie nincs mellett. A kutyus ugyanis folyamatosan a férfi mellett volt és hogy az ne veszítse el az eszméletét, végig nyalogatta az arcát, sőt belé kapaszkodva Briannek sikerült eljutnia a telefonig és segítséget hívott. A mentők gyorsan érkeztek, ezzel Brian hamar szakszerű ellátást kapott és végül maradandó károsodás nélkül megúszta az agyvérzést. Nem Sadie azonban az egyetlen hős kutya, akiről beszámoltunk. Keksz és cukorbeteg kis gazdája története itt olvasható

Borítókép forrása: pixabay.com
 
Neked ajánljuk

Ilyen üzenete van számunkra a menstruációs ciklusnak (x)

Majdnem minden nő megtapasztalja élete során, hogy valamilyen csúszás vagy zavar adódik a menstruációs ciklusában. Rendszertelenül érkezik: egyszer túl korán, máskor pedig későn jön meg. Összeszedtük, milyen okok állhatnak a cikluszavar hátterében.