Többé nem kell a piros foltok miatt aggódnunk és visszafognunk a vágyainkat, mert megörvendeztettek bennünket az intim kelyhek új generációs, szexhez tervezett darabjával.

Korunk menstruációs forradalmát hozták el számunkra az intim kelyhek, melyek használatával az egészséges hüvelyflóra támogatása mellett csökkenthetjük a környezeti terhelést is. Ezek a remek menstruációs termékek azonban méretüknél és kialakításuknál fogva nem teszik számunkra lehetővé a romantikus együttlétet – legalábbis a nagy többség!

szex menstruáció intim kehely
Forrás: unsplash.com

Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően azonban a ciklusunkról teljes mértékben megfeledkezve adhatjuk át magunkat az élménynek a kimondottan menstruációs szexre tervezett kelyhek használatával. Ezek az extra vékony, BPA-mentes szilikonból készült és FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) által jóváhagyott termékek lapos formájukból kifolyólag szinte felfekszenek a méhszájra, így hagyva szabadon a hüvelyt. A standard intim kelyhekkel ellentétben ezeknél a termékeknél elhagyták az eltávolítást szolgáló fogantyút, ennél fogva némiképp más technikát igényel a használatuk, ám ez kis gyakorlással könnyedén elsajátítható. További előnyük, hogy védelmet nyújtanak a vérzés miatt kinyílt méhszájnak, ezzel megelőzve a baktériumok könnyebb feljutását a kismedencei hasüregbe. Mi több, esetenként még intenzívebb érzések megéléséről számoltak be használóik!

Borítókép forrása: pexels.com
 
Neked ajánljuk

Hogyan rontja el az esti rutin a baba alvását?

A PEACE alváscoaching harmadik lépése az esti rutinnal foglalkozik. Az esti rutin az a néhány dolog, amit a babával szoktatok csinálni lefekvés előtt, általában a vacsora és az altatás között. Praktikus okokból beletartozik a fürdetés, pelenkacsere, pizsamába bújás, és kortól, szokásoktól függően a fogmosás, az utolsó esti szoptatás, pólyázás.