Manapság a nők legalább fele gondolkodik ajkának felduzzasztásán vagy már meg is tette. Az ajakkorrekció a legfelkapottabb plasztikai beavatkozás.

Hiába van számtalan videó arról, hogyan lehet sminkkel trükkösen megnövelni az ajkaink méretét, aki biztosra akar menni az a feltöltést választja. A felszívódó töltőanyagoknak köszönhetően ma már nem jár olyan veszéllyel ez az eljárás, mint korábban, mikor még csak szintetikus töltések voltak. A megkérdezett nők nagy százaléka el tudja képzelni, hogy kipróbálja, hiszen idővel úgyis eltűnik. Bár nem biztos, hogy nyomtalanul.

ajakfeltoltes
Forrás: unsplash.com

Az ajakfeltöltés divatos módszere mellett létezik az ajakemelés vagy ajakfelvarrás is. Ennél a beavatkozásnál az orr és az ajkak közti területet rövidítik, feszesítik. Ettől az ajkak hangsúlyosabbak lesznek, a terület ráncmentessé válik, a kortól megereszkedett bőr pedig eltűnik. Az ajakemelés inkább az idősebb korosztálynak ajánlott, illetve azoknak, akik a feltöltéstől idegenkednek, és másként szeretnénk szájukat vonzóbbá tenni.

Mint minden plasztikai beavatkozásnál, szépészeti kezelésnél a tudatosság nagyon fontos. Nem szabad átesni a ló túloldalára és drasztikus lépést tenni. A harmadnap a tükörben ránk néző, túlságosan megváltozott arc akár komoly lelki problémákat is okozhat. Válasszunk szakembert megfeleleőn, és csak addig menjünk el, amit biztonságosnak és elfogadhatónak érzünk!

Forrás: https://www.healthline.com/health/lip-lift
Borítókép forrása: pexels.com
 
Neked ajánljuk

Hogyan rontja el az esti rutin a baba alvását?

A PEACE alváscoaching harmadik lépése az esti rutinnal foglalkozik. Az esti rutin az a néhány dolog, amit a babával szoktatok csinálni lefekvés előtt, általában a vacsora és az altatás között. Praktikus okokból beletartozik a fürdetés, pelenkacsere, pizsamába bújás, és kortól, szokásoktól függően a fogmosás, az utolsó esti szoptatás, pólyázás.