Finom és könnyű bevenni, tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rostokkal: ilyen a jó gumivitamin. De mit lehet még tudni róla?

1. Miből készül?

A gumivitamin alapját olyan hagyományos összetevők adják, mint a zselatin, a víz és a keményítő.

2. Természetes aroma

Színezékek és aromaanyagok fokozzák a gumivitaminok élvezeti értékét – a Béres mindegyik kiválasztásánál törekszik arra, hogy természetes eredetű anyagokat használjon. Még feketerépa-kivonatot is alkalmazunk!

3. CUKORMENTES

Az Actival Kid Gumivitamin gumitabletta édeskés, pedig cukormentes: laktózt, vagyis tejcukrot sem tartalmaz. Ízét a maltitol, ez a természetben is előforduló édesítőszer adja, amelyet kukoricából állítanak elő, és mellékíz nélkül biztosít kellemes hatást.

4. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják?

A gumivitaminok gluténmentesek: formázásához csupán kukoricakeményítőt használunk.

5. Még egy pozitívum

Az Actival Kid Gumivitamin vízben oldható élelmi rostot is tartalmaznak, amely az emésztőrendszerünk egészségére van jótékony hatással.

6. Mit tartalmaz?

Komplex multivitamin készítmény, van benne A-, B6 -, B12 -, C-vitamin és folsav, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a csontfejlődést és növekedést pedig a D-vitamin támogatja. Továbbá tartalmaz biotint, cinket és jódot is.  A jód elősegíti a gyerekek megfelelő növekedését, a cink pedig hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

7. Így készül

A lényeget, vagyis a vitaminokat és egyéb hatóanyagokat tartalmazó oldatot csak a harmadik lépésben adjuk hozzá a termékhez, először a zselatin duzzasztása, majd a maltitol szirup besűrítése következik. Ezt követően jöhetnek a színezékek, aromák, majd a formába öntés.

7+1. Ellenőrzött minőség

A Béres Gyógyszergyárban külön, erre a célra felszerelt laboratóriumokban készülnek a vitaminok – folyamatosan vizsgáljuk a minőségüket. Így kerülhet a polcokra olyan készítmény, amely tökéletesen megfelel az összes követelménynek.

 

További információ: https://www.beres.hu/termek/actival-kid-gumivitamin-gumitabletta/

 

Támogatott tartalom.

 

Az Actival Kid Gumivitamin gumitabletta étrend-kiegészítő készítmény.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.